January 13, 2013

goodluck!

all the best for your final examinations,my love
i will always pray for you.

semoga dilapangkan dada, ditenangkan hati masa menjawab exam :D
semoga mendapat result yang lebih cemerlang utk semester ini..
semoga menjadi engineer yang berjaya :))
LoL <3

December 29, 2012

terpendam

memang susah kan
saya memang langsung taknak bercerita dengan orang lain pasal perasaan saya pada awak
blog ni lain laa..
indirect..anonymous.
orang tak tahu sape awak.

dan bila keadaan dah jadi macam ni,
orang lain pulak yang bertindak lebih-lebih
lebih dari saya sendiri
sayaa pon tak faham
apa niat diorang sebenarnya?
sengaja mempermainkan saya?
gurau ada batasnya, sabar saya pon ada batasnya

dan sekarang saya dah nekad
tunggu lagi sebulan
semoga dipermudahkan
mohon segala-galanya berjalan lancar <3

December 26, 2012

should i?

i have been thinking about this lately
i think of confessing my feelings to you.
should i or should i not?

makin lama saya fikir, saya makin nekad
nekad untuk bagitahu awak saya suka awak.
saya dah tahu jawapannya.
memang mustahil untuk awak suka saya balik
tapi saya just nak bagitahu perasaan saya pada awak.
saya tak mengharapkan apa-apa balasan.
mungkin dengan balasan awak, saya akan patah hati, kecewa
tapi lebih baik sekarang daripada kemudian hari?
lebih baik sebelum saya semakin sayangkan awak dengan lebih dalam.

saya geram.
geram dengan kawan-kawan saya yang suka mempermainkan perasaan saya pada awak
mungkin niat mereka sekadar untuk bergurau.
tapi  saya tak suka cara mereka

dan sekarang 3 orang dah follow awak kat twitter,
dan kenapa awak follow balik? grrrr

sekarang saya rasa awak dah tahu saya suka awak sebenarnya kan?
dah obvious sangat dah
tapi selagi saya tak bagitahu awak sendiri,
biarlah awak perasan sendiri.
hehehe