September 15, 2012

the happiest moment :)

the happiest moment.
i got to see you..

13 september 2012
i will always remember this date

ada sambutan hari raya UMS dekaat dkp baru
tengah dalam kekalutan orang ramai tuu, saya pusing ke belakang.
saya nampak awak.
saya terkejut sangat.rasa macam nak menangis.terharu sangat
akhirnya dapat jugak jumpa awak..
bahagia..
terlampau eksaited.
saya bagitaw kawan-kawan saya
dyorang semua pon excited nak tengok awak..
awak jalan ke booth booth yang ada kat sini..saya tengok awak dari jauh.
then tiba-tiba awak lalu dekat ngan tempat kitorang duduk..
kawan-kawan saya semua tengok awak..
kemudian awak pandang kat group kitorang..tapi saya membelakangi awak.
saya tak nampak awak.

kae pergi dekat booth amek makanan bila dye datang balik, dye cakap awak tengok dye semacam.
mungkin awak dah cam geng-geng saya.

tak lama lepastu tiba-tiba awak datang dekat group sebelah kitorang.
aaaaa saya nampak awak secara dekat!
excited sangat-sangat

awak cam pandang-pandang je kitorang.
mungkinkah awak dah cam saya?
mungkinkah awak dah kenal saya?
aaa takut pulak..
awak pergi..then awak datang balik..
saya takut sangat..
saya hanya mampu bersembunyi di celah-celah kawan-kawan saya

tapi saya tetap happy dapat jumpa awak
awak comel
tapi awak dah tembam..tapi kiuttt,,hehe

kawan-kawan saya cakap muka awak ada iras-iras saya?
mungkinkah ada jodoh antara kita?
insyaAllah.aminnnn ;)

No comments:

Post a Comment