October 9, 2012

the awkward moment #2

okay..
this time memang sangat memalukan n very the awkward u olls
malam tuu saya saje je tegur awak..
dan macam biasa laa awak reply jekk
tapi saya tak taw nak sembang apa..
dan saya pon kumpulkan segala kekuatan yang saya ada lalu saya memberanikan diri
memberanikan diri untuk meminta nombor telefon awak
fuhhhhh gilakkkk ahh Aliaaaaa
tindakan berani mati kottt >.<
memang lepas ni takkan buat dah macam tuu lagi.
cukuplaa sekali ni je saya memalukan diri saya.

alaaa apa salahnya kann
alang-alang awak dah tahu saya suka awak.
buat apa nak sorok lagi kan.
ahakss :pp



*masa mintak nie memang malu gilakkk..dah laa awak tanya balik nak buat apa.adoi malu ooo*


*tapi nasib baik awak ni baik hati..bagi jugak..nampak je macam jual mahal.hehe*

    *hmmm ni nampak sangat macam awak x berapa peduli kan phone kan.sama lah.hihih*

dan sampai sekarang sebenarnya saya simpan buat pekasam nombor awak tuu..saya tak contact langsung pon..
sebenarnya saya saje je..sebab nak tunggu awak tanya saya kenapa tak contact awak.
hehhh harapan laaa..
takdenya awak nak tanya saya macam tuu

No comments:

Post a Comment