October 9, 2012

the awkward moment #3

hahaha yang ni memang awkward gilaaa
macam biasa laaa
kalau nampak awak online jee, mesti hati ni melonjak-lonjak kegembiraan
nak sangat tegur awak tapi segan
seala perasaan bercampur baur
kalau tak tegur nanti rasa rugi
nak tunggu awak tegur saya dulu memang tak laa kan

so satu malam tuu saya beranikan diri jugak laa..
memalukan diri lagi sekali untuk tegur awak
selepas kejadian yg memalukan beberapa hari lepas kes mintak nombor fon tuu


saya tegur awak macam biasa
saya say hi dekat awak
awak reply hi balik
dan seperti biasa perbualan akan tergantung di situ saja
sebab saya tak taw nak borak apa ngan awak.awk pon bukan jenis bawak sembang sangat
lepas tuu saya ni punya laa straight to the point
saya cakap saya saja je nak tegur awak tapi tak tahu nak cakap apa
lepas tuu boleh pulak awak reply ok jee
saya ingat awak akan bukak topik ajak sembang.
frust jekkk
lepas tuu perbualan tergantung di situ sampai laa saya nak offline saya say goodnight then awak pon cakap goodnight balik

it's too boring right? but i dont know.
even if you do nothing, i still have feelings for you
i hate myself for falling for you
my bad :/

No comments:

Post a Comment